PIZZERIA & GRILLROOM NAPOLI

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1043 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria & Grillroom Napoli. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 19:32 Koud 1uur te laat geen rucola. Moeilijk bereikbaar.
1 mei 2024 om 19:50 Heerlijk warm en goed op tijd bezorgd!
4 apr 2024 om 20:59 Lasagne was verbrand en smaakte nergens naar, overige eten prima. Bezorgtijden zoals gebruikelijk te laat
25 mrt 2024 om 22:40 I didn't receive my order
20 mrt 2024 om 20:27 Pizza’s waren goed warm en heerlijk. Bezorgtijd was echt veel te lang!!! Om 17.50 besteld en 19.30 geleverd.
19 mrt 2024 om 6:21 Deze keer hadden wij pizza en was erg lekker goede dikte kwa bodem en goed belegt
8 mrt 2024 om 17:22 Veeeeeeeel te laat bezorgd..
4 mrt 2024 om 23:11 Deze x vonden we het slecht het leek wel of het eten opgewarmd was kipfilet erg grof en droog en de shoarma ook hard en droog. Hebben wel eens beter bij jullie op. En ik bestel groot broodje shaslick zonder ui. Zat toch ui op en het portie was klein
22 feb 2024 om 1:29 Het eten was lekker en goed. Een half uur op moeten wachten!
3 feb 2024 om 0:22 Bezorging was goed maar de Pizza was koud
1 feb 2024 om 20:22 Bezorging vind ik erg slecht geef aan 18.00 vervolgens komen ze een uur later. Eten was goed.
1 feb 2024 om 18:38 Bezorging was precies op tijd. Helaas hadden ze de lasagne niet meer, werden gebeld en konden hem vervangen voor een pizza. Het eten was zoals altijd heerlijk.